tiistai 8. huhtikuuta 2014

Näyttely reenit

Joo entie mistä sitä alottas :D ensinnäkin olin ihankun zombi kun lähdettiin kuume päällä ja ei muutaku buranaa naamariin. Sulokin oli pikkasen täynnä energiaa kun on mun kuumeen takia joutunu tyytyyn lyhyempiin lenkkeihin kun yleensä.
Paikalla oli n.10koirakkoa, oikein ihania koiria ja ihmisiä :)

Alotettiin kontakteista... Hmmm se onnistui hyvin, tietty nakin voimalla ;)
Ja sitten alettiin kiertää kehää... Voi h**vetti toi koira teki ihan kaikkee muutakun ois pitäny! Se haisteli, laukkas, hyppi... Huomas kyllä että uus paikka uudet koirat ja varmaan suurin syy tosiaan oli sulon energia määrä ,ja ite en ois millään jaksanu hounonolon takia ruveta "tappeleen" ton kanssa. Mutta pakkohan se oli :D kun muut rupes harjotteleen pöytää niin harjoteltiin sulon kanssa kaksisteen tota kulkemista odotellessa  ja se meni hyvin! Sai varmaan suurimman energia purkauksensa kulutettua siinä kehää kiertäessä.
No sitten meidän heikoin kohta, pöytä! Ongelmahan on siinä, että sulo on rento kun vaan minä olen siinä pöydällä hänen luonaan ja käyn sitä läpi, mutta kun siihen tulee se _vieras_ ihminen niin vetää ihan jäykäks ja rupee peruuttaan pois. Tätä harjoteltiinkin sit oikeestaan loppuaika koska koin että tähän me tarvitaan eniten reeniä..
Menin reeneistä käymään porukoilla ja selitin tätä pöytä juttua että kotona se tuntee olonsa turvalliseks vaikka nostelen sitä pöydiltä pesukoneille ja kokeilen mutta kun on oikeesti uus tilanne ja ihminen ni stressaantuu... Sit näin ehkä meidän pelastuksen tittidiiiiiii SILITYSLAUTA se se on meidän pelastus. Korkee ja kapee jos se siinä on rennosti ja antaa ihmisten kopeloida ni antaa se sillä leveelläkin pöydällä. Edelleen ongelma vaan on se että joittenkin jotka ei oo suloo käsitelly ni pitäs tulla velloon sitä :D äiti ja mun sisarukset tuli velloon äh ei ongelmaa ihan rentoja, isä ois ollu hyvä kokeilia, mutta se sattuu oleen sen verran nössö että se ei vapaaehtosesti laita sormiaan koiran suuhun... Tästä asiasta tuli puhe meidän naapureitten kanssa et harn sen silityslaudan tänne loppu viikolla ja hokasin että siinähän meillä on hyvät testailijat ja he koira ihmisinä suostu! Wihii meillon kyllä mukavat naapurit, ei voi kyllä muuta sanoo :)
Tässä pari kuvaa meijän olkkarin pöydältä :D ei oo kauheen hyviä kuvia ku yrittää saada koira pysyyn paikallaan samaanaikaan kun kuvaa kaiken lisäks pöydän tavarat ja nakkipussi taustalla:


Harmittaa ku en tajunnu ottaa sinne reeneihin kameraa mukaan et ois saanu kuviaki :/ Mutta kaveri tulee näyttelyihin kuvaan ni niistä tulee ainaskin :) palaillaan..



Ei kommentteja: