tiistai 21. tammikuuta 2014

Vaatteet

Koiran pukeminen nostaa aina erilaisia mielipiteitä. Meitäkin on pysäytellyt ulkona tuntemattomat ihmiset ja kommentoinut pukemista kuinka se on koiran rääkkäystä, eihän susikaan tarvitse vaatteita. Usein verrataan koiraa susiin, mutta susi on luonnossa elävä eläin toisinkuin koira. Ihan joka asiassa koiraa ja sutta voi verrata keskenään vaikka koira onkin sudesta jalostettu.
Olen itsekkin sitä mieltä että turha pukeminen esim. Koirien mekot on täysin turhaa, mutta säältä suojaavat vaatteet on tarpeellisia ja välttämättömiä.

Täälläkin hetkellä ulkona on melkein -20 niin eihän tuollainen pikkuinen lyhytkarvainen koira tarkene tuollaisella ilmalla mitenkään. Meillä on toppamantteli käytössä ja silti Sulo rupeaa tärisemään heti kun pysähtyy. Paljon myös käydään keskustelua siitä että miksi tarvii olla hienoja vaatteita jos haluu vaan säältä suojautua. Omasta mielestäni sillä ei ole väliä onko koiran vaatteet hienot vai ei, mutta itse ostan omaa silmää miellyttäviä vaatteita miksei vaate voisi olla hieno jos se joka tapauksessa puetaan koiran päälle?

Tänään menemmekin ostamaan sulolle tossut, sillä sulo on tottunut ulkoilemaan aika paljon. Näillä pakkasilla tassuja ruvetaan nostelemaan jo 5minuutin kuluttua ja suunta muuttuu kotiin päin. Eli tunnin lenkit ovat vaihtuneet 5minuuttiin. Liikunta on kuitenkin todella tärkeä asia.

Sulon monsteri takki:

Sulon sadetakki:

Tänään meillä onkin illalla taas toko reenit :)



Ei kommentteja: