sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kankaanpään näyttely

Tänään siis se kauan odotettu ja jännitetty päivä koitti. Aamulla kello soitti klo.5.30, kamat kasaan ja matkaan.
Näyttelypaikalle löysi aika helposti. Halli oli aika pieni ja koiria reilusti.
Koska paikka oli uusi ja koiria ympärillä vaikka kuinka hirveästi niin sulo ei meinannut jaksaa keskittyä ollenkaan olennaiseen kun harjoiteltiin. Siitäpähä aloin vasta ressaan että minkäköhän moinen show tulee laitettua kehässä pystyyn. Tähän väliin mainittava että kuinka väliinpitämättömiä ihmisiä on: koiran pissaa oli joka puolella! Jos meidän sulo pissais johonkin sisätilaan niin kyllä minä sen siivoaisin. Mutta tosiaan ranskis pentujen vuoro koitti ja jännitys vaan tiivistyi entisestään. Pennut meni ja kehään kutsuttiin avoinluokka. Mietin hetken että hetkinen meidän ois pitäny olla jo. Joku ihana nainen avo luokasta huomas sen ja kävi sanomassa asiata joten meidät kutsuttiin kehään, kiitos hälle en ois varmaan taas ite tajunnu sanoo mitään vaan olisin kiltisti odottanu vuoroani :D 
Meitä junnuja ei ollutkaan muita kun me.
Ei muutakun kehään ja sulo meni kuin unelma! Voi jestas oon niin ylpee siitä. 
Pöydällä olossakaan ei ollut mitään ongelmaa. Sulo ei hyppinyt, ei laukannut eikä kiskonut. Tuntu kuin se ois oikein nauttinu esiintymisestä. 

Tässä arvostelu:
Kankaanpää RN 12-13.4.13
Tuomari: Putkonen Juha

JUN EH, JUK1

"Kookkaan puoleinen mittasuhteiltaan oikea, hyvä luusto, hyvä kallo-osa, hyvin asettuneet korvat, keskiruskeat silmät, hyvä kirsu, avonaiset sieraimet. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Riittävästi kaareutunut alaleuka, lihasmassaton rintakehä, lyhyt rintalasta, olkavarret tulisi olla viistommat, hyvin kulm. Takaa, hyvä karva ja väri, hyvät suorat eturaajat, iänmukaiset liikkeet."

Lihasmassaa varmaski kerkee tuleen vielä paljon lisää :)
Lisäilen myöhemmin pari kuvaa näyttelyistä. Nyt ei muutaku ettiin uutta näyttelyä ;)

Ei kommentteja: