lauantai 5. huhtikuuta 2014

Lauantai illan tunnelmia

wuhuu sulo antaa leikata kaikki kynnet rimpuilematta huh "taistelu" on tuottanut tulosta kun on itse pysyny jääräpäisempänä kun itse bulldoggi.

Tänään sulo kävi pesulla ja sekin meni ekaa kertaa mukisematta! Ei yrittäny karkuun vaikkei erityisemmin tilanteesta nauttinutkaan :D
Pesun jälkeen sulon tuli kylmä niin puettiin hetkeks fleecehaalari päälle lämmittämään :) sulo menikin sit haalari päällä sohvan selkänojalta kyttäämään naapureita, ei hitsi mä nauroin sen asennolle, se sopis hyvin vaikka hevosen selkään :D



Illalla sulo pääs vielä ekaa kertaa eläessään saunaan! Se ei selvästi osannu päättää tykkäskö se vai ei kun kokoajan raapi ovea tyylillä että ottakaa mutkin sinne saunaan mutta aina kun oli menossa ottaan sen niin lähti joukseeb karkuun... Näin tapahtu monenmonta kertaa, kunnes viimein se uskaltautu lauteille asti ja ilmeisesti ihan viihty kun ei yrittäny pois vaan pisti maate lauteille :)

Mulla onkin tänään ollu vähän kuumetta ja toivon ettei pysyis kauaa kun maanantaina ois ne ranskisten näyttelyreenit et pääsee sit sinne :) niihin palaan sit maanantaina.

Ps. Oltiin tänään leikkimässä myös maukan kanssa :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Meillä on kaksi ranskista ja molemmat ovat kovia saunojia. Vanhempi (2,5v) on saunomiseen aivan hulluna ja pienempi(8kk) matkii. Aivan ihana asento Sulolla sohvalla!
-S-

Oon kirjoitti...

Tsau!
Luulen että sulokin nauttii varsinkin sitten kun päästään mökille josson iso sauna :) täälä kotona on niin pieni semmonen 2hengen sauna x)