keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kiirettä

Aika menny taas kauheen nopeesti. Oon ollu nyt niin kiireinen että tuntuu että aika loppuu ihan kesken. 
Esim. Maanantaina olin töissä, menin kauppaan ja sulon kanssa viimeiselle toko kerralle. Vitsit toi sulo on kyl yllättänyt mut täysin. tuo jääräpäinen bulldoggi tekee mitä vaan nakin eteen. vieläkun kotona tekis omia reenejä ni siit tulis iha huippu. Pitäis muistaa pitää aina lenkeilläkin nakkeja taskussa ni sais sieläki aina tehostettu käskyjä erilaisien häiriötekijöiden aikana. Jos sitä ens kuussa vaikka menis sit tokon jatkokurssille. 

Eilen sulo oli oikeestaan ekaa kertaa hoidossa vaikka nyttenkin vaan 5tuntia.
Ei oma aika ois riittäny millään kun töiden jälkeen menin salille ja siitä suoraan järkkärikurssille, olin vasta puol kymppi kotona. Nytkun isäntä ei oo pitämässä koiralle seuraa kun on reissuhommissa.

Tänään aijon vaan maata kotsassa koiran kanssa :)
Toi on kyl niin tyhmää et eilenkin oli paha mieli, kun en kerenny sulon kanssa touhuaan vaikka tiesin että sillon seuraa porukoilla. Pitäis vaan ajatella tollasina päivinä et varmaan 75% koiranomistajista jättää koiraansa paaaaljon enemmän yksin kun minä. Kun hain illalla sulon kotiin niin se sai erityisluvalla tulla etupenkille takapenkin sijasta (kilsan matka) ja pikkasenko oli sulo ylpee:



Ei kommentteja: