perjantai 3. tammikuuta 2014

kuulumisia pitkältä ajalta

Elikkäs tää mun blogin pitäminen ei alkanu kovin hyvin ja nyt ajattelin sit alottaa tän kunnolla. Koska viimesestä kirjotuksesta onkin jo kauan aikaa niin nyt onkin sit paljon kerrottavaa.

Tosiaan mistäs sitä aloittas... Talvi on ollut kauheen synkkä, joulu aattonakaan ei ollut lunta vaan vettä tuli taivaalta. Sulo saikin kauheesti lahjoja! Sai vaatteita, bättis heijastin liivin, luita ja leluja. Voih sulo oli niin taivaissa :)

Ollaan osallistuttu sulon kanssa toko-kurssille, mua alkuunsa vähän jänskätti koko homma et mitäköhän siitä tulee ku koirana tuollanen jääräpäinen bulldoggi, mutta sulollahan meni tosi hyvin! Oon niin ylpee siitä. Aina sitä aattelee että miten on onnistunu koulutuksessa jne. Mutta voi kyllä hyvillä mielin ajatella että sulosta on kyllä kasvanut kunnon kansalainen ;)

Uutta vuotta vähän jännitin rttä miten mahtaa sujua joten päätettiin olla koko ilta kotosalla sulon kanssa. Eikä ollu mitään ongelmaa! Sulo kuorsas ihan tyytyväisenä. Lenkillä tosin säikähti pari kertaa muttei pahasti. On se niin rohkee poitsu.


Eiköhän tässä ollu mun kirjotukset tältä erää, palailen taas asiaan kuvien kera!
Ps. Ilmottauduin järkkärikurssille niin pääsee kuvaileen tota koiruusta.

Ei kommentteja: