keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Yökyläilyä ja kahlaamista

Viikonloppuna oli iso ranskis tapahtuma tampereella. Lauantaina puistoilua ja sunnuntaina kävelyä. Jätin sulon kummastakin tapahtumasta pois, lauantailta koska en välitä kauheesti puistoiluista ja sunnuntailta koska lähdimme lauantaina juhlimaan isännän veljen synttäreitä. Menin kuitenkin katsomaan puistoilua, ennen lähtöä vein sulon ekaa kertaa yökylään vanhemmilleni. 
Puistossa oli yllättävän rento meininki jota vähän epäilin kun puistoon tuli 50ntä koiraa, olin varma että sielä syntyisi tappeluita mutta ei, vain muutama pieni rähinä.

Sulon yökyläily oli mennyt oikein mallikkaasti. Äiti oli kuulemma pari kertaa heränny yön aikana yhdellä kerralla sulo oli syönyt topiaksen lippistä ja toisella kerralla se oli hypänny niiden sänkyyn. Sulolla ei oo tapana tehdä yöllä mitään ylimäärästä eli vähän on levoton ollut, ja sen kyllä huomaskin  kun oli niin väsynyt koko seuraavan päivän.

Ilmat on ollu tosi lämpösiä joten lenkit on jääny lyhyiksi. Oon ihan tosi ylpee sulosta että se on uskaltautunu kahlailemaan (herra on tehty sokerista) edes sen verran että maha on kastunu. Luulen kyllä että se uskaltautuu vielä pidemmällekkin kun pari kertaa mennään kun uiminen onhan on meille ihan uus juttu, lukuunottamatta kerran koirauimalassa käymistä. Kyllä se uimaan uskaltautuu viimeistään sitten kun vedet lämpiää ja voi ite mennä edeltä :) 

Ei kommentteja: