torstai 29. toukokuuta 2014

Koiratavaraa

Ajattelin tehdä pienen postauksen kaikesta koiran tavarasta mitä meiltä löytyy. 

Vaatteet: näyttäs niitäkin aika läjä olevan. Kuvasta puuttuu vielä yksi huppari ja pelastusliivit täytys ostaa nyt kesäksi. 
Oikeestaan kaikki vaatteet on tarkotettu pakkasille. Joukossa on myös kaksi sadetakkia ja viilennysmantteli. Eli en pue Suloa ihan huvin vuoksi vaan oikeasti tarpeen mukaan.
Mun ihan ykkös lemppari on toi batman heijastinliivi ja se jos mikä on tarpeellinen.

Tossuja on kertyny kahdet erilaiset. On ollu kyllä tosi pienellä käytöllä ollu kun niiten oo pukenu kun todella kylmillä pakkasilla että päästään edes pieni lenkki tekemään.

Valjaat: ainoastaan ylimmät on käytössä ja niitäkin käytän tosi vähän. Suosin enemmän pantoja. Alimmat valjaat on Sulon pentuvaljaat joita en raaski heittää pois :)

Pannat: on kankaista ja nahkaista, myös vilkkuvaa löytyy. (Yks nahkanen puuttuu kuvasta kun en löytäny sitä tähän hätään)
Taas ylin panta on sulon pentupanta <3 
Isoimmassa käytössä ylivoimasesti on niittinahka panta ja vihree hurtan panta. 

Hihnoja: 3nahkaista (parhaita), flexi, kankainen ja näyttelyhihna. Tokaa nahkaista tulee käytettyä eniten.. Se on itseasiassa vanhempien edesmenneen chow chown eli ikää hihnalle löytyy jo 20vuotta. Edelleenkin kuin uusi.

Hoitotuotteita: hammasharjaa, matolääkettä, pahoinvointi lääkettä, korvahuuhdetta, rasvoja, kynsisakset, maitohappi bakteereja yms.
Vanulaput on yllättävän tarpeellinen asia koiran hoidossa, varsinkin kun on lyttykuono jonka poimuja täytyy putsailla.
  
Siinä meidän sulon oma paikka. Lelujakin kerenny kertyyn ihan kiitettävästi.

Tilpehööriä... Sulon pyyhkeitä ja namipussukka

Ihana pipo ruttunutulta :) 

Ps. Oltiin eilen sulon kanssa hakamettässä mätsäreissä harjottelemassa kesäkuun mätsäreitä varten. Kyllä toi koiruus vaan osaa mennä niin nätisti sielä kehässä. Paikalla oli pieniä aikuisia noin. 30-40. Sijotuttiin pun2.







Ei kommentteja: