maanantai 26. toukokuuta 2014

Mökkeilyä

Lähdettiin lauantai aamuna mökille. Sulo on käynyt sieltä vain kerran aikasemmin viime kesänä kun tuli meille vaikka mökki onkin lähellä. Vitsit että me nautittiin, sulo sai painaa vapaana koko reissun ajan ja vaikka ulkona oli +30 niin sulo ei edes läähättänyt vaikka juoksenteli pihassa. Tuo meidän mökki on niin bulldogin paratiisi koska se on niemenkärjessä johon käy sopivasti tuuli ja joka puolella on vettä niin pääsee Sulo pääsi aina pulahtamaan järveen kun rupes tuleen kuuma.

Sulokin on tosiaan innostunut vedestä (jota epäilin hirveesti kun se tuntuu olevan niin sokerista tehty) joten nyt ollaan käyty paljon kahlailemassa. Se menee niin syvälle että selkäkin kastuu muttei uskalla kuitenkaan uimaan lähtee. 

Meidän piti mennä saunaankin mutta isäntä poltti ittensä niin saunominen jäi tällä kertaa välistä, no ens kerralla sitten.
Oli muuten jännä että sulo ei kakkinu mökin pihaan olleskaan vaan sen kanssa täytyi lähtee pihasta pois että teki hätänsä.

Oli muuten aika jännä kun menin illalla ulos ja sulo jäi isännän kanssa sisälle niin sulo jäi uliseen mun perään. Ei oo koskaan ennen tehny niin, varsinkin kun Sillä oli sielä seuraa, johtu kenties oudosta paikasta?
Sulo nukku hyvin koko yön. Se nukahti mökin olkkarin tuolille ja ei vaihtanu paikkaa kertaakaan. Kyllä niin paljon temmelsikin päivällä että ihme ois ollu josei ois väsyttäny.


Aamulla lähdettiinkin jo 12aikaan kotiin kun mökillä rupes ukkostaan. Kotona olikin lämmin niin käytiin taas tossa lähi rannalla pulahtamassa :)

Ei kommentteja: