maanantai 23. kesäkuuta 2014

Juhannus

Alunperin Sulon piti mennä hoitoon tutulleni jolla on kuukauden vanhempi junnu-ranskanbulldoggi uros kuin sulo. Suunnitelmat vähän muuttuivait koska sulolla todettiin se ihotulehdus joten päätin olla  juhannuksen kotona Sulon kanssa.
Torstaina aamulla äiti soitti mulle ja kysyi olisinko halunnut viettää juhannusta, no tottakai olisin mutta tilanne nyt tämä eikä sille mitään mahda... Äiti sitten sano että tuo sulo tänne kahdeksi yöksi ja lähde mökkeileen. Innoissani sitten soitin isännälle ja kerroin että meikäläinen lähteekin mukaan mökkeilemään.
Päivällä vein Sulon vanhemmilleni kera hoito-ohjeet ja syötiin mun tekemää kakkua äidin 41v synttäreiden kunnians, sitten me käänsimme auton nokan kohti mökkijuhannusta. Hieman harmissani olin heti että sinne se mun pikku mussukka nyt jäi..


Mökkireissu meni hyvin, tosin pakko myöntää ettei siitä kyllä niin paljoa nauttinut ilman Suloa.
Kun vanhempani tulivat hakeen mut lauantaina kotiin niin en malttanut millään odottaa että nään sulon. Avasin terassin oven, koiraa ei näy se ilmeisesti nukkuu.. Innoissani huusin suloa ja sieltä se kipitti puoleen väliin olohuoneen rappusia ja jäi kyttäämään. Ihan kun se olisi aatellut että taisin nähdä vaan unta ei tänne kukaan tullu. Toistin uudestaan Sulo, se käänsi päänsä ja sitten se lähti, tajuton hyppinen, riehuminen,  nuoleminen ja nupsuttaminen. Ihan kun olisi ollut sulon elämän onnellisin päivä.

Porukoilla oli mennyt hienosti sulon kanssa. Sulo oli ollut kiltisti (niinkuin aina)  mitä nyt ilmeisesti potenut pientä koti-ikävää kun oli jatkuvasti käynyt katteleen ikkunasta josko joku tulisi.
Hienostinoli ottanut lääkkeet ja mikä huvittavinta se oli nukkunut meidän isän vieressä.
Isä siis ei ole mikään älyttömän eläinrakas ja mielummin pysyy kaukana kaikista eläimistä.
Muutenkin sulo oli kuulemma seurannut isää joka paikkaan.


Sinänsä parin yön hoitojakso teki sulolle kyllä ihan hyvää, koska sulo ei paljoa ole hoidossa ollutkaan. Joskus voi tulla tilanteita että sulo on syystä tai toisesta vietävä hoitoon.



Sulon iho on alkanut parantuun tosi hyvin. Oikeestaan ihossa ei ole enään mitään jälkiä, mutta antibiottikuuri jatkuu ja kohdat ovat vielä karvattomia. Ihanaa että se paranee :)

Sulon on ollut myös ihan tosi surkee syömään. Tai siis se söisi ihan mitä tahansa muuta paitsi noita brit caren nappuloita. Nyt sillä on tippunut paino 1,5kg joten ajattelin vaihtaa sulon ruuan. Silmiin osui semmonen ruoka kun natural menu. Ei oo kyllä mistään halvimmasta päästä mutta pitäis ainakin olla laadukasta. Tuote sisältää 70% lihaa ja on puolikuivaa. Jos se ei kelpaa niin ei sitten mikään. Jännityksellä odotetaan mitä mieltä sulo on kun pääsen säkin ostamaan :)



Aito ja Alkuperäinen Natural Menu koirien täysravinto ja samalla reseptillä valmistetut Bocados herkkutikut ovat korkean lihapitoisuutensa (70% tuoretta lihaa) koirien suursuosikkeja. Tästä herkullisesta reseptistä on paitsi iloa-myös hyötyä koirallesi.
Tuotteen valmistukseen ei käytetyä lihajauhoa vaan tuoreita kokonaisia kanoja,kalkkunaa ja karitsaa.Tuotteessa ei myöskään ole halpoja täyteaineita kuten vehnää tai soijaa.Korkean sulavuuden vuoksi tuotteet sopivat erinomaisesti myös herkkävatsaisille ja nirsoille koirille. Puolikosteat nappulat pureskellaan hyvin,jolloin tärkeät syljen entsyymit tulevat mukaan ruuansulatustoimintaan luonnolllisella tavalla.Tuotteet eivät enää turpoa vatsassa, lisäksi sulavuus on huippuluokkaa- sen huomaat pienempinä jätöksinä ja vatsan ja turkin hyvinvoinnin lisääntymisenä.Tuote sopii koostumuksensa vuoksii myös koirille,joiden on vaikea pureskella kovia luita tai ruokanappuloita.Valmistukseen käytettävät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tulevat tehtaalle mahdollisimman läheltä.Valmistuserät ovat pieniä, eikä tuotteita varastoida turhaan pitkiä aikoja - siksi ne ovat sopineet hyvin myös joillekin asiakkaidemme varastopunkille herkille koirille.Natural Menun säilömiseen ei ole käytetty lainkaan synteettisiä säilöntäaineita.
Natural Menu on säilötty EU:N hyväksymillä antioksidanteilla(Antioksidanteista käytetään EU-lainsäädännön vuoksi myös yleisnimitystä hapettumisenestoaine sekä säilöntäaine)
Natural Menu on niin herkullista, että se on myös hyvin tunnettu erittäin hyvin toimivana koulutuspalana, myös koira-ammattilaisten käytössä.

Ei kommentteja: